Om os

Vi er en handels- og produktionsvirksomhed med 60 års erfaring. Hovedvirksomheden Porsaco A/S handler med alu byggesystemet, akvarieborde og mange, mange andre varer.

Opslagsskabe

For at gøre det så overskueligt som muligt, har vi oprettet en afdeling - denne webshop, som udelukkende har vores opslags-/info-/skilte-/udhængsskabe og tilbehøret til skabene.

Vi er et danskejet familieforetagende med salg til hele verden. Vores fysiske butik ligger i Brøndby. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en forespørgsel.

Lukkedage 2021

Vores webshop har altid åbent, og du kan trygt handle, på alle dage, i webshoppen. Vores fysiske butik holder lukket på de almindelige helligdage og udover det har vi har lukket fredag, den 14. maj (efter Kr. Himmelfartsdag), Industriferie i uge 29 & 30, fra den 19. juli til og med den 1. august 2021. Juleferie fra den 24. december 2021 til og med den 2. januar 2022. Du er velkommen til at handle i opslagsskabe.porsa.dk på vores lukkedage. Vi ekspederer ordrer, når vi kommer tilbage. I mellemtiden er du velkommen til at at sende dine spørgsmål via kontaktformularen, som du finder på vores side “kontakt”

Porsa

Har du lyst til at kigge på andre af vores varer, er du selvfølgelig velkommen: www.porsa.dk